Werkwijze


Als u heeft besloten, of misschien nog aan het overwegen bent om uw hond mee te laten wandelen met hondenuitlaatservice Happy Feet, kom ik eerst bij u op bezoek voor een kennismakingsgesprek. Tijdens deze kennismaking, die geheel vrijblijvend is, krijgt u een beeld van mij en ik een beeld van uw hond(en) en bespreken we het karakter en de gegevens van uw hond(en).

U kunt tijdens dit gesprek ook vragen stellen en spreken we af hoe vaak en wanneer de hond mee zal gaan. U ontvangt het contract en de algemene voorwaarden, uw trouwe viervoeter ontvangt een leuk welkomsgeschenk van Happy Feet. Ook worden er afspraken gemaakt over de toegang tot de plek waar de hond verblijft en over de sleuteluitwisseling, er wordt een sleutelcontract getekend (eventueel kunnen we afspreken dat buren, vrienden mij binnen laten).

Ik ben de enige die loopt met de honden bij Happy Feet. Er komen dus geen andere mensen die u niet kent in uw huis! Bij ziekte van mij overleg ik eerst met de eigenaren wie er voor mij invalt.

Honden die voor het eerst meegaan, lopen aan een lange lijn zodat ze kunnen wennen aan de groep en aan mij. Tijdens de wandeling houd ik goed in de gaten hoe uw hond zich gedraagd en of hij/zij goed naar mij luistert. Voor mij is het belangrijk dat de hond zich prettig voelt vanaf begin tot eind, zowel met mij als met de rest van de groep.

Uw hond draagt tijdens de wandelingen een halsband met adrespenning om, voorzien van mijn naam en mobiele nummer. Na de wandeling worden de honden thuis gebracht en krijgen ze wat lekkers en wat te drinken. Uw hond is moe en voldaan weer thuis.

Veiligheid staat hoog in het vaandel en daarom is bij Happy Feet de bestelauto speciaal aangepast voor het vervoer van honden. De auto wordt 1x per week schoongemaakt en ontsmet.

We rijden naar een geschikte locatie rondom Nijmegen. Hier kunnen de honden zich even lekker uitleven en natuurlijk met elkaar spelen. Het is de bedoeling dat iedere hond na verloop van tijd los kan lopen. Na een uur lekker wandelen, stappen we met zijn allen weer in de bus wordt uw hond veilig thuis gebracht.